Top
♥ Workshops en kinderfeestjes
*Kinderfeestje Staphorster Stipwerk
Wij verzorgen graag voor jullie een leuk kinderfeestje, we drinken ranja uit mooie kopjes en krijgen er iets lekkers bij. We maken eerst iets voor de jarige en maken daarna iets voor iedereen om mee naar huis te nemen. Het duurt anderhalf tot twee uur en de kosten zijn €9,95 per kind. Incl. te bedrukken producten. Ook is het mogelijk om er patat met een snack bij te bestellen en een grote kan ranja, de kosten voor het totale feestje zijn dan €15,-.


*Workshop Staphorster Stipwerk
In deze workshop Staphorster stipwerk leer ik je een beetje achtergrond informatie, de techniek van het drukken en hoe je een patroon op een ondergrond zet. We gaan lekker creatief aan de slag op deze twee tot twee en half uur durende workshop.
Ik heb hiervoor een vakopleiding gevolgd en mag mezelf ambachtsvrouw Staphorster stipwerk noemen.
Wij zorgen voor een fijne locatie, voor koffie, thee met iets lekkers.

Workshop met eigen meegenomen product €17,50 p/p
Workshop keukenschort bedrukken            €22,50 p/p
Workshop shopper bedrukken                    €22,50 p/p
Workshop paraplu bedrukken                     €22,50 p/p


*Workshop stippen en haken
In samenwerking met Garenwinkel Henja verzorgen wij deze extra feestelijke workshop. Wij zorgen voor koffie, thee met taart. We beginnen met het haken van een slinger  (voor beginners en gevorderde hakers) en gaan daarna een slinger bedrukken met stipwerk. Ongeveer 3,5 uur.

Kosten €35,00 p/p.

*Workshop Biblejournaling
Biblejournaling is een creatieve manier om bezig te zijn met de Bijbel doormiddel van tekenen, handletteren, plakken, stempelen, schrijven en schilderen in je Bijbel. Door een tekst creatief vorm te geven verwerk je de woorden op een andere manier dan wanneer je de tekst alleen leest. Ook als je helemaal niet creatief bent gaat het je zeker lukken om een mooie pagina te maken. De workshop is incl. koffie/ thee met iets lekkers, gebruik van materiaal en een goodiebag om thuis aan de slag te gaan.

Kosten €22,50 p/p.

Kijk bij  http://www.figeland.nl/agenda voor workshops op inschrijven.

De workshops vinden plaats aan de Oude Rijksweg 277 in Rouveen of we komen op locatie. Informatie en aanmelden kan via info@figeland.nl .Workshops vanaf 4 personen, maximum in overleg.