Top
Agenda

Dinsdagavond 3 juli 19:45- 21:45 uur
Workshop TUINPOSTER.
Wij leren je alles wat jij moet weten voor het maken van een tuinposter.
We zoeken een leuke quote, goede vlakverdeling, de mooiste letters, illustraties of sierlijke krullen en we gaan lekker aan de slag.
Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers.
Oude Rijksweg 277 Rouveen
Kosten €25,00 pp
Opgave info@figeland.nl

Dinsdagavond 17 juli 19:45- 21:45 uur
Workshop Staphorst Stipwerk.
Ik mag mezelf ambachtsvrouw Staphorst stipwerk noemen en ik leer je deze avond de techniek, het opbouwen van een patroon en het kleurgebruik. Je mag zelf een product meenemen (informeer naar de mogelijkheden) of bij mij een paraplu, keukenschort of tasje kopen voor €5,00 om te bedrukken. Ik geef je inspiratie, materiaalgebruik, een gezellige avond met koffie, thee en iets lekkers en je gaat naar huis met een uniek zelf bedrukt product.
Staphorster stipwerk is een traditioneel ambacht dat hoort bij de Staphorster cultuur.
Oude Rijksweg 277 Rouveen
Kosten zonder product €17,50
Opgave info@figeland.nl


Donderdagavond
27 sept.
19:45- 21:45 uur 
Biblejournaling is een mooie manier om je stille tijd een creatieve invulling te geven. Het geeft niet of je wel of niet creatief bent, het gaat vooral om het doen. Je kunt alle materialen, pennen, brushpennen, ecoline, verf, aquarel, ... uitproberen. Wij leren je diverse achtergronden te maken, een tekst uit te werken en materiaal kennis. Je kunt je eigen (schrijf) Bijbel meenemen (tip: Wij verkopen de speciale schrijfbijbel of kijk eens bij de kringloop voor een tweedehands Bijbel).
Gezellige avond incl. koffie/ thee met iets lekkers, goodiebag, gebruik van alle materiaal.
Oude Rijksweg 277 Rouveen.
Kosten €22,50
Opgave info@figeland.nl

Maandagochtend 1 oktober
9:15- 11:15 uur
Workshop Staphorst Stipwerk
Ik mag mezelf ambachtsvrouw Staphorst stipwerk noemen en ik leer je de techniek, het opbouwen van een patroon en kleurgebruik. Je mag zelf een product meenemen (informeer naar de mogelijkheden) maar je mag ook hier een tasje, paraplu of keukenschort kopen voor €5,00 om te bedrukken. Ik geef je inspiratie, materiaalgebruik, een leuke avond met koffie, thee en iets lekkers en je gaat naar huis met een uniek, zelf bedrukt product.
Staphorst stipwerk is een traditioneel ambacht dat hoort bij de Staphorster cultuur.
Oude Rijksweg 277 Rouveen
Kosten van de workshop zonder product €17,50.
Opgave info@figeland.nl