Top
Agenda

WORKSHOPS 

Atelier FIGELAND 
Oude Rijksweg 331
Rouveen

- TUINPOSTER donderdagavond 25 juni 19:30-22:00 uur
Wil jij een originele tuinposter? Kom hem dan gezellig zelf maken bij ons in het atelier. Je eigen tekst en illustratie in je eigen kleur op stevig zeil. Tip bedenk thuis vast een leuke tekst, dan hoef je daar niet meer zo lang over na te denken ;)
-Incl koffie, thee en iets lekkers 
-€27,50 p/p
Opgeven kan door een mail te sturen naar info@figeland.nl
 

STIPPEN OP KERAMIEK zaterdagmiddag 27 juni 13:30- 16:00 uur
Het is makkelijk en erg leuk om te doen. Ik geef je tips en inspiratie om zelf keramiek te stippen. Aan het einde van de workshop heb je een uniek, met de hand beschilderd product. Ik zorg voor verschillend keramiek, je mag zelf kiezen wat je wilt bedrukken.
-Incl koffie, thee en iets lekkers
€27,50 p/p
Opgeven kan door een mail te sturen naar info@figeland.nl
 
 
-STAPHORSTER STIPWERK zaterdagmiddag 5 september 13:30-16:00 uur

Staphorster stipwerk is een techniek om stoffen en andere materialen te versieren. Stipjes verf worden met stempels op de ondergrond gedrukt. Met verschillende vormen stempels en kleur ontstaan er patronen. Ik ben ambachtsvrouw in het Staphorster stipwerk en leer je tijdens een workshop alles om een leuk, uniek en met de hand bedrukt product te maken.
Je kunt bij mij een product uit kiezen om te bedrukken (bijvoorbeeld een paraplu, vogelhuisje, tas of een keukenschort) hier betaal je €5,00 extra voor. Je mag ook zelf iets van huis meenemen om te bedrukken.
Incl koffie, thee en wat lekkers.
€22,50 p/p
Opgeven kan door een mail te sturen naar info@figeland.nl