Top
Workshops
* Sweet tea
Alle workshops zijn incl koffie, thee en wat lekkers maar wil je het helemaal compleet maken? Bestel een Sweet Tea bij de workshop, kom een uur eerder of blijf een uur langer en geniet van heerlijke zelfgemaakte (door Chantal) lekkernijen in ons gezellige atelier. Zeer de moeite waard.
€20,00 p/p 


* Workshop 'tuinposter'
In deze workshop gaan we handletteren op een tuinposter. We zoeken een mooie quote, ik leer je alles wat jij moet weten om een goede (winter)tuinposter te maken. Van kleine illustraties, sierlijke krullen en de mooiste letters. Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers.
€22,50

*Workshop Staphorster Stipwerk
In deze workshop Staphorster stipwerk leer ik je een beetje achtergrond informatie, de techniek van het drukken en hoe je een patroon op een ondergrond zet. We gaan lekker creatief aan de slag op deze twee tot twee en half uur durende workshop.
Ik heb hiervoor een vakopleiding gevolgd en mag mezelf ambachtsvrouw Staphorster stipwerk noemen.
Wij zorgen voor een fijne locatie, voor koffie, thee met iets lekkers.

Workshop met eigen meegenomen product €17,50 p/p
(Voorbeeld: pimp je jeans)
Workshop keukenschort bedrukken            €22,50 p/p
Workshop shopper bedrukken                    €22,50 p/p
Workshop paraplu bedrukken                     €22,50 p/p*Workshop Biblejournaling
Biblejournaling is een creatieve manier om bezig te zijn met de Bijbel doormiddel van tekenen, handletteren, plakken, stempelen, schrijven en schilderen in je Bijbel. Door een tekst creatief vorm te geven verwerk je de woorden op een andere manier dan wanneer je de tekst alleen leest. Ook als je helemaal niet creatief bent gaat het je zeker lukken om een mooie pagina te maken. De workshop is incl. koffie/ thee met iets lekkers, gebruik van materiaal en een goodiebag om thuis aan de slag te gaan.

Kosten €22,50 p/p.


*Workshop stippen op porselein 
Geïnspireerd op de Aboriginalkunst gaan we stippen op een bordje.   Incl. koffie, thee en wat lekkers.
Kosten €25,00
Kijk bij  https://www.figeland.nl/agenda voor workshops op inschrijven.

De workshops vinden plaats aan de Oude Rijksweg 331 in Rouveen of we komen op locatie. Informatie en aanmelden kan via info@figeland.nl .Workshops vanaf 4 personen, maximum in overleg.