Top
Workshops
*Huur een box voor een (kinder)feestje Staphorst Stipwerk.
Wij hebben voor jou een gevulde box vol met alles wat jij nodig hebt voor een (kinder)feestje Staphorst Stipwerk. Helemaal compleet met een duidelijke beschrijving. In overleg met of zonder een te bedrukken product, deze mogen jullie natuurlijk ook zelf halen. Tot en met ongeveer 15 kinderen/ personen zijn de kosten zonder te bedrukken product €37,50.


* Workshop 'tuinposter'
In deze workshop gaan we handletteren op een tuinposter. We zoeken een mooie quote, ik leer je alles wat jij moet weten om een goede (winter)tuinposter te maken. Van kleine illustraties, sierlijke krullen en de mooiste letters. Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers.
€25,00

*Workshop Staphorster Stipwerk
In deze workshop Staphorster stipwerk leer ik je een beetje achtergrond informatie, de techniek van het drukken en hoe je een patroon op een ondergrond zet. We gaan lekker creatief aan de slag op deze twee tot twee en half uur durende workshop.
Ik heb hiervoor een vakopleiding gevolgd en mag mezelf ambachtsvrouw Staphorster stipwerk noemen.
Wij zorgen voor een fijne locatie, voor koffie, thee met iets lekkers.

Workshop met eigen meegenomen product €17,50 p/p
(Voorbeeld: pimp je jeans)
Workshop keukenschort bedrukken            €22,50 p/p
Workshop shopper bedrukken                    €22,50 p/p
Workshop paraplu bedrukken                     €22,50 p/p*Workshop Biblejournaling
Biblejournaling is een creatieve manier om bezig te zijn met de Bijbel doormiddel van tekenen, handletteren, plakken, stempelen, schrijven en schilderen in je Bijbel. Door een tekst creatief vorm te geven verwerk je de woorden op een andere manier dan wanneer je de tekst alleen leest. Ook als je helemaal niet creatief bent gaat het je zeker lukken om een mooie pagina te maken. De workshop is incl. koffie/ thee met iets lekkers, gebruik van materiaal en een goodiebag om thuis aan de slag te gaan.

Kosten €22,50 p/p.

*Workshop Bulletjournaling
Bulletjournaling, een systeem om beter te plannen. Het is een soort kruising tussen een agenda en een dagboek. Je kunt het verleden bijhouden en het heden en de toekomst organiseren. We maken een mooi boekje van met mooie plaatjes, handige zakjes, leuke teksten en vooral een goede indeling om aan de slag te gaan met je eigen 'bujo' Incl. boekje.

Kosten €22,50


*Workshop Art Journal
Start een creatief dagboek, dit kun je dagelijks doen maar natuurlijk ook van je vakantie of een bijzondere periode in je leven. Denk aan (voorbereidingen van) een trouwerij, een geboorte,...  Wij helpen je op weg. Je mag heel veel materialen uitproberen en toepassen. We gaan mooie quotes schrijven, plakken, stempelen en meer... Incl boekje.

Kosten €22,50 

Kijk bij  https://www.figeland.nl/agenda voor workshops op inschrijven.

De workshops vinden plaats aan de Oude Rijksweg 277 in Rouveen of we komen op locatie. Informatie en aanmelden kan via info@figeland.nl .Workshops vanaf 4 personen, maximum in overleg.